ClickCease

Dakdekker in Zeist

Neem contact op

De werkzaamheden van een dakdekker in Zeist spelen zich voornamelijk op het dak af. Dat moge duidelijk zijn. Echter zijn de werkzaamheden een stuk gevarieerder dan u wellicht denkt. Ten eerste zijn er verschillende soorten daken waar de werkzaamheden aan verricht kunnen worden. Er zijn schuine en platte daken en soms is er sprake van een combinatie van beiden. Dan zijn er nog verschillende soorten dakbedekking die vooral per type dak verschillen. Voor schuine daken is dit in de meeste gevallen een dakbedekking met dakpannen. Echter is ook een metalen, leien of rieten dak mogelijk. Voor platte daken is de dakbedekking nog veel gevarieerder hier worden namelijk vaak bitumen, EPDM, PVC of een groen dak gebruikt als dakbedekking. Dit zijn de verschillende situaties die een dakdekker kan tegenkomen. De werkzaamheden die op deze daken verricht worden variëren echter ook.

Renovatie, reparatie, onderhoud en nieuw dak

Afhankelijk van het probleem kunnen er verschillende soorten werkzaamheden op het dak verricht worden. Dit kan bijvoorbeeld het aanleggen van een compleet nieuw dak zijn, maar ook een gedeeltelijke renovatie van het dak behoort tot de mogelijkheden. Afhankelijk van de dakbedekking is er meestal ook regelmatig onderhoud vereist om het dak in goede staat te blijven houden. Dakpannen op een schuin dak vereisen weinig tot geen onderhoud. Echter een plat dak met een dakbedekking van bitumen of PVC heeft regelmatig onderhoud nodig om lekkages te voorkomen. Dit brengt ons bij de laatste werkzaamheid van de dakdekker en dat is het repareren van daken en lekkages. Moeten er werkzaamheden aan uw dak verricht worden? Neem dan contact met ons op.

Dienstverlening

Professioneel loodgietersbedrijf

Verstoppingen en lekkages

CV ketel onderhoud

24/7 bereikbaar

Heeft u direct een loodgieter nodig in Zeist en omgeving? Wacht niet te lang met het inschakelen van onze service. Hoe langer u wacht hoe meer schade kan optreden! Neem daarom direct contact op met onze loodgieters.

Wij zijn beschikbaar voor alle loodgieter werkzaamheden

Vakkundig maatwerk

Kwaliteit en service

Allround loodgieterswerk

24/7 bereikbaar

Menu
Call Now Button