ClickCease

Lekkage gasleiding in Zeist

Neem contact op

Een gaslek kan vaak lange tijd onopgemerkt blijven. Het is namelijk niet zo dat een lekkage altijd meteen opgemerkt wordt. Bij de meeste gaslekkages ontsnapt slechts een klein beetje gas waardoor het niet makkelijk geroken of gehoord kan worden. Dit maakt de situatie echter niet minder gevaarlijk. Als er sprake is van een lekkage gasleiding in Zeist dan is het aan te raden om dit zo snel mogelijk op te laten lossen. Onze loodgieters kunnen u hierbij van dienst zijn. Gas is namelijk een licht ontvlambaar goedje. Deze ontvlambaarheid is ook de eigenschap waarom we gas überhaupt in huis gebruiken. We gebruiken gas onder andere in de CV ketel, geiser of boiler voor het opwarmen van water, maar ook voor het fornuis en eventueel een gaskachel. Bij deze apparaten moeten we dan ook extra waakzaam zijn voor lekkages in de gasleiding.

Lekkende gasslangen, leidingen en koppelingen

Meestal komt een gaslek door een scheurtje dat is ontstaan in een gasslang of gasleiding die naar het fornuis, de CV ketel of gaskachel leidt. Doordat de leiding of slang verouderd is kunnen hier kleine scheurtjes in ontstaan waaruit gas kan gaan lekken. Ook de koppelstukken op de apparaten kunnen gaan lekken als deze niet goed aangesloten zijn. Gas is van nature geurloos. Echter doordat een lekkage gasleiding zeer gevaarlijk kan zijn wordt er door de leverancier een geurtje aan het gas toegevoegd. Deze geur is makkelijk herkenbaar en zal bij de meeste mensen alle alarmbellen doen rinkelen wanneer deze opgemerkt wordt. Soms is de gaslek echter zo klein dat deze geur niet waarneembaar is. Controleer daarom regelmatig met zeepsop of er sprake is van een lekkage in de gasleiding en laat uw CV ketel om de zoveel tijd controleren op lekkages. U kunt hiervoor contact met ons opnemen voor een afspraak.

Dienstverlening

Professioneel loodgietersbedrijf

Verstoppingen en lekkages

CV ketel onderhoud

24/7 bereikbaar

Heeft u direct een loodgieter nodig in Zeist en omgeving? Wacht niet te lang met het inschakelen van onze service. Hoe langer u wacht hoe meer schade kan optreden! Neem daarom direct contact op met onze loodgieters.

Wij zijn beschikbaar voor alle loodgieter werkzaamheden

Vakkundig maatwerk

Kwaliteit en service

Allround loodgieterswerk

24/7 bereikbaar

Menu
Call Now Button