ClickCease

Badkamer moderniseren

Neem contact op

Badkamer moderniseren in Zeist

Badkamer moderniseren in ZeistBadkamers zijn tegenwoordig steeds meer een luxe dan een functionele ruimte. Vroeger was het vaak al voldoende om alleen een douche te hebben, maar tegenwoordig willen mensen ook een bad. De badkamer is niet meer alleen de ruimte om u op te frissen, maar dient ook steeds meer als ontspanningsruimte. Oude huizen beschikken vaak over verouderde badkamers en het kan dan ook heel goed zijn dat u eens een keer wat nieuws wilt. Uw badkamer moderniseren en vernieuwen is hier een oplossing voor.

Water afsluiten

Indien u zelf uw handen uit de mouwen wilt steken en het oude sanitair uit de badkamer wilt verwijderen, is het belangrijk om eerst de watertoevoer dicht te draaien. Zo voorkomt u dat u bij het slopen de hele badkamer onder water komt de staan. Dit zorgt voor veel meer ongewenste schade en daardoor moet u mogelijk alles door een loodgieter laten herstellen en bent u veel meer geld kwijt dan gepland.

Voorzichtig slopen

Het is niet aan te raden om klakkeloos met een hamer of boor alles aan gort te slaan of boren wat in uw huidige badkamer staat. Mogelijk zijn de kranen, de wc of de wastafel nog prima weer te gebruiken in uw nieuwe badkamer. Is dat niet het geval? Plaats dan de oude spullen eens op internet. Mogelijk kunt u anderen er nog blij mee maken en houdt u er zelf nog wat geld aan over ook. Op deze manier vallen de kosten van de verbouwing mogelijk een stuk lager uit dan u vooraf had begroot.

blogs
,

Wij zijn beschikbaar voor alle loodgieter werkzaamheden

24/7 bereikbaar

Professionele vakmensen

Transparant en eerlijk

Snel ter plaatse

Het laatste nieuws

Heeft u net een lekkage ontdekt Zeist en omgeving? Wacht niet te lang met het inschakelen onze service. Hoe langer u wacht hoe meer schade kan optreden! Neem daarom direct contact op met onze loodgieters.

Wij zijn beschikbaar voor alle loodgieter werkzaamheden

24/7 bereikbaar

Professionele vakmensen

Transparant en eerlijk

Snel ter plaatse

Menu
Call Now Button