ClickCease

Loodgieter inschakelen bij een verbouwing

Neem contact op

Verbouwing

Begint u binnenkort met een verbouwing van uw badkamer, of wilt u een geheel nieuwe badkamer aanleggen? Een loodgieter kan u helpen bij het uitvoeren van de werkzaamheden die komen kijken bij een dergelijke aan- of verbouw. Naast het bouwen van uw nieuwe deel dient u bijvoorbeeld ook rekening te houden met nieuwe leidingen, met een afvoer voor bijvoorbeeld uw douche of toilet, enzovoorts. De meeste loodgieters hebben een jarenlange expertise in het (ver)leggen van leidingen bij verbouwingen en kunnen u daarmee op een snelle en vakkundige wijze helpen. Niet alleen weet u zo zeker dat u straks ook in uw nieuwe badkamer gebruik kunt maken van een douche of toilet, ook de kans op lekkages wordt hierdoor een stuk kleiner.

Zelf leidingen verleggen bij een verbouwing

Naast het inschakelen van een loodgieter kunt u ook zelf proberen leidingen te verleggen bij een verbouwing. Voor het leggen van een leiding is weinig kennis nodig, u hoeft enkel te beschikken over de juiste materialen en een handleiding. Qua materiaal gaat het voornamelijk om losse leidingen, koppelstukken, een klein schaartje, een ontbramer en inbussleutels. Voornamelijk de ontbramer is van groot belang, omdat u hiermee vervelende lekkages rond uw leidingen kunt voorkomen.Pipe wrench in Zeist

Door uw leidingen te ontbramen zorgt u er voor, dat de uiteinden van de leidingen enigszins geschuurd worden. Hierdoor passen de leidingen beter in de koppelstukken en ontstaan er geen kieren, waarlangs het water uit de leiding naar buiten kan sijpelen.

blogs
,

Wij zijn beschikbaar voor alle loodgieter werkzaamheden

24/7 bereikbaar

Professionele vakmensen

Transparant en eerlijk

Snel ter plaatse

Het laatste nieuws

Heeft u net een lekkage ontdekt Zeist en omgeving? Wacht niet te lang met het inschakelen onze service. Hoe langer u wacht hoe meer schade kan optreden! Neem daarom direct contact op met onze loodgieters.

Wij zijn beschikbaar voor alle loodgieter werkzaamheden

24/7 bereikbaar

Professionele vakmensen

Transparant en eerlijk

Snel ter plaatse

Menu
Call Now Button