ClickCease

Rioolverstopping voorkomen dankzij deze tips van de loodgieter

Neem contact op

Rioolverstopping

Het oplossen van een rioolverstopping kan een hele klus zijn. Soms is de verstopping letterlijk op te lossen, omdat het gaat om een ophoping van vuil of vet. Je kunt dan proberen zelf met middeltjes aan de slag te gaan en zo te proberen de verstopping te verhelpen.  Dat zal echter niet altijd lukken. Soms spoelt er per ongeluk wat door het toilet waardoor het niet meer door wil lopen. Wanneer je weet dat dit het geval is, kun je beter niet met allerlei middeltjes en ploppers aan de slag gaan. Je hebt daardoor namelijk alleen maar kans dat de verstopping zich verder de leidingen in wurmt en je deze alleen maar slechter weg krijgt. We geven enkele tips om die verstopping te voorkomen. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Afvoer is geen afvalbak

Veel rioolverstoppingen ontstaan doordat de afvoer van het toilet als verkapte vuilnisbak wordt gebruikt. Gooi geen wattenstaafjes, etensresten, tampons of inlegkruisjes in het toilet: de boel raakt daar al snel van verstopt. Wees ook zuinig met toiletpapier, dat scheelt op de begroting en voorkomt verstoppingen door een overschot wat niet weg kan spoelen.

Loodgieters

Loodgieters kunnen u helpen bij een rioolverstopping, maar kunnen u ook helpen met het onderhoud aan de CV ketel, het aanleggen van waterleidingen of het omleggen van een gasleiding. Loodgieters zijn dus veelzijdiger dan u wellicht in eerste instantie zou denken.

 

blogs
, ,

Wij zijn beschikbaar voor alle loodgieter werkzaamheden

24/7 bereikbaar

Professionele vakmensen

Transparant en eerlijk

Snel ter plaatse

Het laatste nieuws

Heeft u net een lekkage ontdekt Zeist en omgeving? Wacht niet te lang met het inschakelen onze service. Hoe langer u wacht hoe meer schade kan optreden! Neem daarom direct contact op met onze loodgieters.

Wij zijn beschikbaar voor alle loodgieter werkzaamheden

24/7 bereikbaar

Professionele vakmensen

Transparant en eerlijk

Snel ter plaatse

Menu
Call Now Button