ClickCease

Voorkom verstoppingen, tip: het gebruik van soda

Neem contact op

Verstoppingen

Voorkomen is beter dan genezen. Dit geldt ook voor verstoppingen in huis. Het zal niet iets zijn waar je dagelijks mee bezig bent maar het kan erg handig zijn om je afvoer periodiek te reinigen met schoonmaaksoda om de kans op verstoppingen te voorkomen. In de soda zit een chemisch bestanddeel dat er voor zorgt dat afvalresten worden losgeweekt uit bijvoorbeeld plastic buizen. Het is een veilig middel want het zal de materialen niet aantasten. Bovendien is het veilig voor je huid, je krijgt er echt geen brandvlekken van.

Routine

Het is een bepaalde vaste handeling die je elke week een keertje zou moeten uitvoeren. Het zit ‘m ook juist in deze regelmaat. Als afvoeren elke week een keertje goed worden doorgespoeld met water en soda dan zal dat zorgen voor een goede en vlotte doorstroom van water en kleine restjes. Dit zal de kans op verstoppingen verkleinen.

De juiste producten

water in sink

Het is wel belangrijk om de goede soda te gebruiken. Er is ook soda om te bakken maar dat werkt niet zo goed. Aan de andere kant zijn er ook soorten soda die wel schade kunnen aanrichten aan materialen of aan je huid. Op internet zijn volop sites en filmpjes te zien. Soda om afvoeren schoon te maken is gewoon bij de supermarkt of toko verkrijgbaar. De kosten zijn erg laag en het is verstandig om altijd een pakje soda op voorraad te hebben.

blogs
, ,

Wij zijn beschikbaar voor alle loodgieter werkzaamheden

24/7 bereikbaar

Professionele vakmensen

Transparant en eerlijk

Snel ter plaatse

Het laatste nieuws

Heeft u net een lekkage ontdekt Zeist en omgeving? Wacht niet te lang met het inschakelen onze service. Hoe langer u wacht hoe meer schade kan optreden! Neem daarom direct contact op met onze loodgieters.

Wij zijn beschikbaar voor alle loodgieter werkzaamheden

24/7 bereikbaar

Professionele vakmensen

Transparant en eerlijk

Snel ter plaatse

Menu
Call Now Button